Dag lezer,

07-01-2023

Hiervoor kun je mij op dit moment concreet benaderen

Een dag of dagdeel met je team aan de slag met....

- De missie en visie van je team zodat je dezelfde kant op gaat en gezamenlijk doet waar je in gelooft.
- Het onderzoeken van een dilemma of oplossen van een probleem.
- Samenwerking. Kijk er van een afstand naar, zie hoe het gaat en bepaal samen hoe je het wil met elkaar.
- Een aantal werkwijzen om vorm te geven aan het werken en samenwerken in de zorg.

Stilstaan bij jezelf in je werk 

- Krijg je drijfveer en visie op je werk scherp zodat je er op een voor jou passende manier handen en voeten aan kan geven.
- Onderzoek of dat wat je doet nog past bij dat waar je in gelooft en echt wilt.

Mijn huidige werkzaamheden

Voor Ieder1

Ik ben sinds eind november 2022 2 dagen per week als interim manager aan het werk bij 'Voor ieder1' locatie Hillegom. Meteen al met veel plezier. Ik ben warm ontvangen, mensen hebben veel passie voor het werk en willen graag goede kwaliteit leveren. Dat sluit precies aan bij dat wat ik leuk en belangrijk vind en waar ik iets in kan betekenen. 

De Haardstee

Al langere tijd begeleid ik bij De Haardstee een aantal teams. Samen met deze teams, hun teamcoaches, de managers en andere ondersteunende diensten gaan we in gesprek over dat wat voor hen van belang is om te veranderen, verbeteren of ontwikkelen. Deze gesprekken zijn leuk en leveren veel op. Heel fijn dat De Haardstee ervoor kiest om te investeren in hun medewerkers en teams.

Individuele coaching

Vanuit verschillende organisaties coach ik een aantal individuele medewerkers. Het echt samen inzoomen op de 'moeites' die iemand tegenkomt in zijn/haar werk en leven leveren mooie gesprekken op. Ik kijk met plezier naar de persoonlijke ontwikkelingen die mensen doormaken en ben steeds weer verrast over hoeveel het mij zelf ook oplevert in mijn eigen ontwikkeling.